Het wachten ....

Update 19 juli:

Vanochtend bij het ontbijt weer een paperclip van de ketting afgehaald.
Er hangen er nu nog 4, de spanning begint toe te nemen. Duurt nog best lang voordat we gaan, maar let op, ineens is het zover en dan wordt het weer stressen of we echt niets vergeten zijn ...

Gisteren ook nog een mail ontvangen van United dat de vluchttijden zijn gewijzigd. De vlucht van Orlando naar Washington vertrekt 25 minuten eerder, ons verblijf in Orlando wordt dus wat korter helaas.

Update 02 augustus:

Nog maar 16 dagen te gaan voordat we vertrekken naar Brussel ! Vanmorgen weer traditioneel een paperclip verwijderd op zondag, nog maar 2 te gaan. Heb inmiddels de ESTA-gegevens aangepast. Netjes adres gewijzigd en ook de vluchtnummers. Kan dat ook geen problemen opleveren bij de immigrations.
Robin heeft inmiddels een mooie roze iPod aangeschaft voor de vakantie.
Zelf heb ik de laatste dagen veel POI's voor de Tomtom op internet zitten verzamelen, we moeten natuurlijk wel weten waar we de Outback, The Cheesecake Factory en Coldstone kunnen vinden allemaal.
Simone heeft een mooie nieuwe grote tas voor de handbagage gekocht. Daar kan nu lekker veel in, is mijn laptoptas weer een stuk minder vol.

We hebben er zin in !!


Update 09 augustus:


Jaja, de teller is vandaag onder de 10 geschoten, we zijn uit de double digits.




Vanmorgen hebben we bij het ontbijt ook weer een paperclip van onze ketting verwijderd. Nog maar 1 te gaan !! Onze ketting is dus lekker snel geslonken, ik weet nog toen we begonnen met een aardige rij, net terug uit New York.

De koffers zijn ook weer van de zolder afgehaald, liggen er al weer 2 klaar. De ene is al wat gevuld, de andere is nog een groot gapend gat. Zal ongetwijfeld nog wel vol komen voordat we gaan. Moeten ook nog 2 grote tassen mee, natuurlijk met genoeg ruimte voor de terugweg.

Ik moet zelf nog 3 dagen werken, woensdagmiddag rond een uurtje of 4 gaat de laptop dicht.
( dit geldt natuurlijk alleen voor zakelijk gebruik, de laptop mag immers ook mee op reis ! )

Schieten toch nog wel een hoop dingen door je hoofd, vergeet ik niets, wat moet nog meer mee ?
Ik heb ergens 2 wereldstekkers liggen, met de nadruk op ergens .....
Voor de reis naar New York ben ik al op zoek geweest, vandaag weer uurtje het huis afgezocht. Geef het nu maar op en ga morgen maar ff een nieuwe kopen.

We gaan bijna !!



Update 16 augustus:

Eindelijk, we hebben vanmorgen de laatste paperclip verwijderd. Het laatste zondagochtend ontbijt is genuttigd, de ketting met paperclips is toch weer snel gegaan... achteraf dan.

Dinsdag gaan we dan eindelijk vertrekken naar Brussel. We zijn eigenlijk al best wel aardig klaar voor de start. Ik moet nog wat snoeren en kabels bij elkaar zoeken, gsm oplader, fototoestel, videocamera, nintendo, andere gsm.. Ga zo maar door, wat een berg kabels neem je eigenlijk mee. Handbagage moet nog bij elkaar gezocht worden, zullen we toch zo'n amerikaans model meenemen ?

Eerst nog een heerlijke wedstrijd gehad vandaag in het stadion. Gelukkig hebben "onze" jongens gewonnen van Ajax en kunnen dus de psv shirtjes en broekjes van de kinderen ook mee ;-)

De laptop is klaar voor vertrek. TomTom als backup mee, de nieuwste kaart van Amerika gedownload en geïnstalleerd, spelletjes van de Nintendo voor de kids staan erop.

Dinsdag om 12 uur online inchecken en dan kunnen we los.

Wel voorspellingen van slecht weer, blijkbaar krijgen we in Orlando bezoek van Ana en Bill. Geen probleem, onze villa is toch groot genoeg.....

En een dagje regen is goed voor de plantjes zullen we maar zeggen. We gaan er toch iets mooi's van maken. Shoppen kan ook goed in de regen en eten doe je ook niet buiten !

Het volgende bericht hoop ik van belgisch grondgebied te schrijven, anders komt de update vanaf Amerikaanse bodem !!

Nog 2 nachten slapen !!!!!


10 opmerkingen:

  1. hallo Alex,

    Leuk te lezen dat jullie er ook zo naar toe leven en al zoveel voorbereidingen aan het doen zijn, we zitten in hetzelfde schuitje...hoe erg (hihi)!
    Veel voorpret, Aggie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het gaat nu echt heel erg opschieten voor jullie heerlijk hoor kan ik niet mee in die lege koffer haha

    Heel veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey ALex,

    Wij zijn ook wel bereid om jullie ter plaatse als 'reisadviseurs' te ondersteunen ;-)

    En nog een 'dinner tip' :

    Mochten jullie ff genoeg hebben van 'de amerikaanse keuken', ook de restaurantketen met de Toecan is in Inverness vertegenwoordigd...

    Groetjes van de 2 'reisadviseurs',

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Alex,

    Ook wij vertrekken dinsdag maar dan vanaf schiphol.
    Rond de klok van 10.30 uur, ben benieuwd of wenet zoveel vertraging op gaan lopen als in mei. We zijn toen al met al 26 uur op de been geweest.
    Ja, en het weer wat moet je daar nog over zeggen.
    Je hebt gelijk dan kun je inderdaad shoppen of zoiets dergelijks maar helemaal gerust ben ik er niet onder.

    Groetjes van Petra(jarjarbinks forum,vrouw van..)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wens je een fijne reis met veel beenruimte, een heerlijke maaltijd met stukjes kip en een soepele ontvangst bij de Immigrations!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo kunne we het allemaal rustig volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Alex & Family,

    Namens ons een hele goede vlucht zonder vertraging en veel plezier in The Sunshine State !!!

    Petra en ik hopen op een mooi verslag met veel plaatjes en we zullen elkaar waarschijnlijk vast nog wel 'spreken' via MSN als je in de villa bent.

    Nog 4 nachtjes slapen, dan gaan wij boeken bij AV !!

    Groetjes,
    Pieter & Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel plezier en ga jullie ook zeker volgen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Alex en Fam,

    We gaan jullie zekers volgen. Tja die 4e (onrechtmatige treffer) is nog steeds gesprek van de dag maar jullie komen nog eens langs bij Ons aller AJAX en dan hoop ik toch dat we weer eens winnen. Maar goed nu de vakantie. Jullie zijn al aangekomen in de Sunshine State en de temp zal ongeveer zo zijn zoals hier. Donderdag zullen we zelfs de 35 graden grens halen. Pffffffff. We gaan met veel plezier de log volgen.
    Enjoy your time in the sunshine state.

    Gwenda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Tja...het juiste voetbalbloed zal wel tijdens de vakantie aanwezig zijn, dus wellicht komen zij tot bekering.....

    BeantwoordenVerwijderen