Dag 04 (21/08) - Wederom relax man !!

Het weer van vandaag:



Vanmorgen weer rond de klok van 6 uur wakker. Ja, zo geniet je extra van je vakantie ! De rest ligt nog in diepe slaap dus ik sluip uit bed en kruip achter de laptop. Beetje lezen op het forum en het nieuws uit Nederland bekijken. Langzaamaan komt ook de rest van de familie tot leven. Rond acht uur gaan we rustig aan het ontbijt en maken we plannen voor de dag. De fitheid is er nog niet, wederom een dagje hoofdzakelijk in rust aan het zwembad doorbrengen dus. Na het ontbijt duiken de kids het zwembad in, het is 9 uur, het zonnetje schijnt heerlijk. Zelf nog even lekker terug op bed met Simone, beetje TV kijken en boekje lezen.




Rond half 11 gaan we even wat boodschappen doen, zo moeten we oa de famous fruitsalade van de Publix gaan inslaan. Volgens Pieter een salade welke je geprobeerd moet hebben. En natuurlijk ook nog gezond. Kan het dan wel lekker zijn ?



Er zit ook een K-mart waar Robin wat schoolspullen inslaat, oa hoezen om om de schoolboeken te doen. Maakt het kaften bij terugkomst in Nederland overbodig. Jor en Mitch besluiten om samen een doos met Pokemon kaarten aan te schaffen, zijn weer " zeldzame sterke " volgens hen…. Alsof ze die thuis nog niet hebben.

Genoeg gewinkeld, men wil weer terug naar de villa voor een lunch. Bij de Publix oa ook donuts, brownies en andere lekkere dingen ingeslagen. De lunch is niet een echte lunch maar meer een vergaarbak van allemaal lekkere dingen. Fruitsalade met brownies, beetje rare combinatie.
Simone verwent mij met een eigen creatie van ijs met slagroom. Ziet er niet onaardig uit. Wil haar niet teleurstellen dus eet netjes alles op ;-)



Ook nog even aan het thuisfront ons verblijf via de webcam laten zien. Is dat nu zout in open wonden strooien ??

Genoeg gegeten nu, er moet gesport worden…. vinden de kinderen. De tafeltennis moet uitgezet worden. En zo ben ik dus even later weer in topconditie na een potje tennissen met de mannen. Ik moet weer ff rustig aan doen, was bijna vergeten dat het vakantie is. Duik dus weer lekker achter de laptop, besluit ook de Apple van Edwin eens aan te zetten. Kan ik op 2 schermen tegelijk werken.

Mitch en Jor gaan heerlijk een film kijken, de thuisbioscoop werkt ook goed in Casa Farmer . Simone duikt met een boek in bed, even later is ze een bos aan het omzagen.

Als iedereen weer op de been is en puf heeft, duiken we met z’n allen in het zwembad. Jor krijgt duikles en duikt er even later goed op los. Omdat het echter snel betrekt en erg grijs wordt,besluiten we om maar naar binnen te gaan. Even later begint het keihard te regenen.

Ik maak er een echte sportdag van en duik met Mitch de garage in om een potje te poolen. Simone duikt ff lekker onder de douche. Ze komt er echter snel achter dat ze shampoo is vergeten te kopen, of ik even naar de Publix wil rijden. Natuurlijk schatje, lekker door de regen.
Bij terugkomst in de villa begint het zo hard te regenen en te donderen dat Jor er gewoon bang van wordt. Het lijkt wel of de bliksem in de voortuin terecht komt. Hij wil dus niet meer naar buiten, het buiten de deur eten gaat vanavond niet door. Een tegenvaller, is voor mij toch vaak een van de hoogtepunten van de dag. Maar een mannetje van 7 alleen thuis laten is ook geen optie. Maar wat eten we dan ? Er wordt besloten om maar een pizza in de oven te gooien ( nee Wendy, niet letterlijk ) alleen, deze moet nog wel gehaald worden.

Ik bied spontaan aan om deze te gaan halen, voor de deur is door de hevige regenval een heerlijk waterpartij ontstaan. Een weg is nog niet aangelegd, het zandpad is omgetoverd in een mooie beek. Lekker vol gas door de blubber rijden, was wel even lekker.



Eerst bij de Liquor een fles Bacardi inslaan, daarna door naar de Walmart voor een pizza. Deze zijn niet onaardig van formaat, 16 inch. Ik vraag aan Simone of er 1 per persoon moet, volgens haar is echter 1 pizza in totaal voldoende. Kids hebben al flink chips en ander lekkers gegeten.
Bij thuiskomst ligt Mitch al in bed, hij heeft wat boterhammen gegeten en is toen maar naar bed gegaan. Nog steeds moe van de lange reis en het vele zwemmen.



Rond 9 uur heeft iedereen de batterij weer leeg, ik als echte die hard schenk voor mezelf een flinke borrel in, lekker bacardi met cola. Met laptop onder de arm en glas in hand duik ik in bed. Binnen 5 minuten is het stil in de villa, alleen het typen op mijn toetsenbord is nog te horen.
De weersverwachtingen van morgen zijn redelijk, regen wordt ook voorspeld maar dat is volgens mij normaal hier.



Morgenavond willen we naar Old Town gaan, optocht van oude auto’s.

We zien wel weer wat morgen ons allemaal gaat brengen.

Nog beloofd, foto's van het zwembad met jacuzzi by night:

4 opmerkingen:

  1. Bij het ontbijt met een bruine boterham met kaas is het een hele geruststelling dat jullie ook zo relaxed leven en gezond eten.....Hou vol, hou vol en veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Alex,

    Ziet er allemaal goed uit, blijf vooral relaxed!! Doen wij mee...

    groetjes van Aggie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Alex,

    Het ziet er zeker heel goed uit mooi zwembad met jacuzzi zeg ik ben jaloers op jullie hoor

    Geniet er maar lekker van!!

    groetjes van Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Alex en familie,

    Duur he, al dat gezonde fruit. Ik denk dat je voor je fruitsalade zo maar 6-7 dollar betaald hebt. Maar goed, als het dan maar lekker is.

    Jammer dat jullie niet buiten de deur konden eten maar dat komt wel weer goed. De regen heeft eem lekkere plas achter gelaten. Regent het veel of is het kortstondig ?

    En het zwembad ziet er prima uit zeg, daar zal je vaak inzitten denk ik.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen