Dag 07 (24/08) - Nog meer zwemmen / Applebee's

We slapen uit ! Om kwart over 7 worden we pas wakker, Mitch en Jordan zagen al eerder het daglicht. Hoewel, het was nog steeds donker. Rond half 8 is het pas echt licht.

Vandaag wordt het volgens de wijze mannen een hele mooie zonnige dag. Eigenlijk geen weer om te gaan shoppen dus, maar om ons lekker in en rondom het zwembad te installeren. De kids vinden dit helemaal geen straf.

We gaan lekker vroeg ontbijten, om half 9 is de tafel weer gedekt en rijkelijk gevuld met lekkere dingen. De bodem voor de dag is weer gelegd, we kunnen ons gaan vermaken in het zwembad.
Ikzelf heb een drukke dag: palmbomen weer water geven, het gras ( laten ) maaien, vuilnisbak binnenhalen ( jaja, hij is keurig geleegd ) en ook nog een potje biljarten. Wat kan vakantie toch vermoeiend zijn.

Ik maak ook nog een paar foto’s van de buitenkant van de villa, dus helemaal om het huis heen lopen.


Erg veel doen we vandaag niet, dus het verslag zal het hoofdzakelijk vandaag moeten hebben van de foto’s.

De lunch mag natuurlijk niet worden overgeslagen, een hotdog ( of meerdere ) gaat er altijd wel in.

’s Middags weer zwemmen, biljarten en weer zwemmen. De kids vinden het geweldig.

Rond half zes begint het te donderen. Hoe kan dat nu, het is toch blauwe hemel ? Blijken het onze buikjes te zijn die na deze inspannende dag gevoed willen worden. De kids willen naar TGI Friday’s. Ik dacht dat deze er ook een was gevestigd in Inverness, blijkt dus niet zo te zijn. De dichtstbijzijnde ligt op een 25 miles.
We besluiten om het lokaal te houden, kiezen een Applebee's uit.

Het tentje ( het is natuurlijk geen tent ) ziet er gezellig uit, het zit ook aardig vol met de lokale bevolking. Die mensen komen binnen, eten snel, en zijn dan weer vertrokken ( natuurlijk niet zonder eerst betaald te hebben ) Wij zien tijdens ons diner zo volop mensen later dan ons binnenkomen en weer eerder vertrekken. Buiten de deur eten is dus in Amerika erg normaal.
Ik ga voor een New York Strip, Robin en Jordan kiezen de Applebee’s Riblet Basket uit en Mitch een grilled cheese sandwich, een tosti. Wel krijgt hij er friet bij, een beetje een rare combinatie. Simone kan niet kiezen. Voordeel in Amerika is dat je ze dan gewoon allebei laat aanrukken, een combi van Steak & Riblets wordt het.

Op de tafel zien we een kaartje staan wat onze aandacht trekt. 10 $ korting als de manager niet aan tafel is geweest voordat men de rekening heeft gebracht. Mitch maakt de opmerking om dus iedere keer met z’n allen naar buiten te kijken als de manager in zicht komt. Dit lukt ons een aantal malen, ineens komt hij echter achter het bankje omhoog en overvalt ons. Mislukt en jammer van de 10 $ korting …

Het eten smaakt niet onaardig, maar we hebben wel eens lekkerder gegeten. De steak van Simone smaakt echter nergens naar. Zij heeft niet echt lekker gegeten en doopt de zaak om in AppleNIE(T). Een volgende bezoek aan Applebees is dus uitgesloten deze vakantie. De bediening vind ik zelf voor Amerikaanse begrippen ook niet echt vriendelijk. Of de serveerster heeft al 48 uur achter elkaar gewerkt of ze heeft te horen gekregen ze aan haar laatste 48 uur is begonnen ….

In de villa gaan we nog even lekker buiten zitten met een boek, het is goed vertoeven buiten.
Rond half 9 kijken we lekker een aantal afleveringen van Two and a Half Men, daarna gaat de stekker eruit voor vandaag ( ikzelf ben tijdens de 3e aflevering al even “ weggeweest “ ) Ik besluit om het verslag maar morgenvroeg bij te werken, hoop op begrip vanuit Nederland ;-)

Welterusten ! Of eigenlijk moet ik nu zeggen, goedemorgen !

8 opmerkingen:

  1. Lekker hoor een dagje niks doen.

    Jammer dat het eten niet zo lekker was, misschien kwam dat wel doordat de kok dat Philips shirt had gezien ( hahaha) daar ga je niet lekker voor staan koken.

    Geniet er lekker van.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verslag weer van het niks doen;)
    Jammer van het eten,maar dat komt.

    vast wel weer goed de volgende keer,honger hoef je niet te lijden daar:)

    Veel plezier weer!
    Groetjes,marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi,

    Het eten ziet er super uit. Het shirt iets minder hihihihihihi. Mooie villa hoor. Zoals ik al op msn zei Have fun.

    Groetjes uit Lelystad

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie hebben een super relaxte vakantie zeg heerlijk zou zo met je willen ruilen.

    groetjes Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ben ook bang dat het shirt toch niet in het voordeel van de steack heeft gewerkt. De palmen hadden ook al op de msn gemeld dat de shirts wat minder waren en ook de glimlach dit weekend hadden ze graag wat oprechter gezien qua uitslag,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Good morning Alex & Family,

    Eindelijk een weer een paar fotos van de buitenkant van de villa. Wat een mooie villa zeg, deze gaat op ons lijstje ondanks het feit dat de villa op 1,5 uur van Orlando ligt.

    Jammer dat het eten bij Applebee's tegenviel, wij hebben er een aantal malen heerlijk gegeten. Moet er wel bij zeggen dat dit bij het toenmalige filiaal in Scheveningen was...

    Ben benieuwd of je de auto nog gaat omruilen bij een van de filialen van Alamo. Wij hebben inmiddels oranje lint en ook rood-wit-blauw lint gekocht om onze auto in december goed herkenbaar te maken. ( Moet er wel een antenne op zitten anders hebben wij een probleem, whaaaaa !! )

    Groetjes,
    Pieter & Petra "Penpe"

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een humor van schrijven hahahahaha
    ik zit hier elke keer stukjes voor te lezen aan menne husband zo leuk vind ik ze....
    nou jullie volgen is een heel leuk tijdverdrijf...
    marij

    BeantwoordenVerwijderen