Dag 01 (18/08) - Het vertrek naar Brussel

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: de teller staat op 0, tijd om op vakantie te gaan dus.



Heerlijk een dagje eerder vertrekken we naar het Pullman in Brussel om ons daar relaxed voor te bereiden op onze vlucht naar Orlando. Want dat moet het zeker gaan worden, een relax vakantie met shoppen, eten, lekker zwemmen en genieten van elkaar !

We zijn vandaag op tijd wakker, even lekker nog wat boodschappen doen voor het laatste ontbijt thuis en nog wat spullen voor in het vliegtuig. Stel je voor dat alle chicken or pasta op is ….
Na het ontbijt pakken we de laatste dingen in, toch weer extra nadenken omdat we ook een tas voor Brussel moeten meenemen. Dan tikt de klok richting 12 uur, tijd om online in te checken. Zal dit gaan lukken ? Al een tijd veel problemen met de internetverbinding van UPC die regelmatig wegvalt. Al diverse medewerkers de laatste week aan de telefoon gehad a 0,10 cent per minuut. Het kost wat maar dan heb je ook…. helemaal niets. Wat een drama. Men heeft al 2* beloofd om terug te bellen, denk dat ze mijn nummer niet kennen, wacht nog steeds op een belletje. Maar gelukkig, deze ochtend lijkt alles goed te gaan, om 12 uur log ik in op de site van United. Het inchecken gaat vrij vlot en na een minuut of 10 rollen de boarding passen uit de printer. We hebben ingecheckt. Al ga je op moment van inchecken toch weer nadenken over simpele vragen, country of residence, issuing country, wat betekent het toch ook alweer allemaal ? Normaal is het geen probleem maar op moment van inchecken, zo vlak voor vertrek, begin je toch te twijfelen.



We komen er nog net op tijd achter dat we bijna een verstekeling aan boord hebben. Zoef, ons konijn, wil zich verstoppen in mijn laptoptas. Jammer Zoef, helaas is je paspoort verlopen !!



Rond 1 uur krijg ik van Simone het sein om de koffers allemaal naar beneden te tillen. We kunnen vertrekken….. denk ik.
Simone kan geen afscheid nemen van haar stofzuiger en wil er nog even een rondje mee door het huis wandelen. De komende 2 weken is het thuis lekker schoon, jammer alleen dat er niemand is.
Rond kwart over 2 kunnen we dan toch eindelijk vertrekken. Om iets na half 4 is onze vakantie begonnen, we checken in bij het Pullman Brussels Airport. We hebben 2 mooie kamers, connected rooms, een kamer voor de kids en eentje voor papa en mama. Het is een prachtig hotel, zelfs het gebruik van de minibar is gratis. ( blikjes frisdrank en flesjes water ) Ook staat er een Nespresso voor een heerlijk bakkie koffie.




Nu we toch in Brussel zijn willen de kinderen even zien waar Philips Brussel is waar papa regelmatig naar toe gaat . Daarna even bij de foodmaker heerlijke broodjes inslaan ( en een caesar salad, sandwiches, brownie, muffins, en cheesecake …. jaja de vakantie is begonnen ) We nemen 2 tassen vol eten mee terug naar het hotel waar we heerlijk van al het lekkers genieten.



De kids willen nog even lekker in bad, Mitch duikt in het ene bad en Jordan & Robin plonzen samen in de andere. Heeft toch ook weer z’n voordelen, 2 kamers.

Na het badderen duikt Mitch op bed met een dvdtje, even later is hij al vertrokken naar dromenland. Robin & Jordan duiken niet veel later in het grote tweepersoonsbed en maken het ook niet laat.

Morgen vliegen we naar Orlando !!

Welterusten

4 opmerkingen:

  1. Klinkt allemaal super goed! Nou nog ff de plas overvliegen en de pret kan beginnen

    Groetjes Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb je ook een broodje visstick gekocht??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou de vakantie is echt begonnen!! heerlijk,heel veel plezier en ga jullie verslag heerlijk volgen!!
    Groetjes,Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij wensen jullie een héle fijne vakantie,geniet ervan hé.
    Liefs Alberto en Monique,Janneke en Niels

    BeantwoordenVerwijderen