Dag 14 (31/08) - Downtown Disney / Red Lobster

Vanochtend doen we het weer rustig aan. Rond kwart over 8 worden we wakker, we beginnen dus lekker uit te slapen. Ik werk nog een uurtje, Simone gaat weer voor de buis, die is helemaal verkocht aan het woonprogramma. De kids spelen wat op de DS, Robin houdt het nog wat langer vol in bed.

Na het ontbijt duiken we weer lekker het zwembad in. De temperatuur is lekker alleen is het nogal bewolkt. Gelukkig breekt de zon snel door en is het weer aangenaam vertoeven op het luchtbed.

Overmorgen gaan we weer naar huis, daar proberen we nu nog even niet aan te denken. We maken er weer een echte relaxochtend van, zoals we die al vele hebben gehad deze vakantie.

Jor gaat even kijken of de post is geweest. Natuurlijk niet te voet, nee, ook dat doe je in Amerika gemotoriseerd.
Auto wordt weer binnen geparkeerd, dan meteen maar een potje biljarten. Hierna weer snel het zwembad in, lekker afkoelen.

We besluiten om na de lunch naar Downtown Disney te gaan. Weer een ritje van zo’n 80 miles. TomTom is weer foutloos, zonder problemen zijn we er rond half 5. Onderweg laten we weer de nodige coins achter bij de tolpoortjes.


Als eerste wordt World of Disney aangedaan. Hier worden weer de nodige dollars achtergelaten, de kids moeten gewoon scoren. Jordan en Mitchell kiezen een grote knuffel uit, die van Mitch nog wat groter dan die van Jordan. Hoe gaan we het toch allemaal thuiskrijgen ? Vliegen we terug met de Antonov ?

Robin koopt een nieuwe trolley van Disney, die foppen ze niet op de terugweg. Ook Simone kan natuurlijk niet achterblijven en koopt wat keukenspul van onze disney vrienden. We lopen nog even wat rond maar beginnen dan toch wel weer honger te krijgen. Even de stemmen tellen, het wordt 5 – 0 voor de Red Lobster. Even aan TomTom vragen waar de dichtstbijzijnde zit en we kunnen weer op weg.

10 minuten later zitten we aan tafel, net op tijd want buiten barst er een hevig onweer los.
We gaan weer voor de endless shrimps. Mitch en Jor laten zich deze keer niet meer afschepen met een kindermenu, ook zij willen onbeperkt garnalen. We eten onze buikjes weer helemaal vol en de keuken helemaal leeg. Wat hebben we toch weer een voorraad weggewerkt. Buiten onweert het nog volop.

We zouden eigenlijk nog gaan midgetgolfen, maar dat valt dus letterlijk in het water. Ik daag de mannen dan maar uit voor een paar potjes poolen, dit vinden ze een goed alternatief.

Onderweg slecht weer, het dondert en het bliksemt en het regent meters bier. Een uur en 20 minuten later zijn we weer veilig thuis. De knuffels worden van de kaartjes ontdaan, Robin maakt vast een proefritje met haar nieuwe trolley. Meteen wordt ook even gekeken wat er allemaal in moet op de terugreis.

Ik duik met de kids de garage in. Belofte maakt immers schuld. We spelen een paar partijen en houden het dan voor gezien. We gaan de dag weer afsluiten. De boys zijn erg snel vertrokken, dicht tegen de nieuwe knuffels aan in bed. Ik maak de fles bijna leeg, laat er nog een borrel voor morgen inzitten.
Met een aanloop duik ik weer boven op bed en begin aan het verslag. Het vaste ritueel eigenlijk deze vakantie. Simone houdt het al snel weer voor gezien en trekt zich weer terug in het bos. Blijkbaar staan er nog steeds een paar bomen overeind.

Morgen wordt het weer volgens de voorspellingen:

We zullen zien. Het is in ieder geval onze laatste volle dag hier in Inverness Florida

5 opmerkingen:

  1. Hey Alex,

    Ik denk dat je in de vakantie best aardig wat miles hebt gereden, bijna om de dag naar Orlando tikt best wel aan. Leuke foto van het dashboard, en zo te zien gebruikte jij niet de "cruise-control". Ik rij daar altijd zoveel mogelijk op "cruise" want dat is zo relaxed.

    Helaas zit het er bij jullie bijna al weer op, geniet nog maar lekker van jullie laatste volledige dag in Inverness !!!!

    Groetjes,
    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dagje weer ;-) ! Moet een gevaarlijke foto zijn, zo van het dashboard. Al ziet het er niet druk onderweg uit. Hoe heet dat woonprogramma waar je vrouw graag naar kijkt ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ik dat zo zie dan is de vakantie bijna ten einde, de fles Bacardi is namelijk bijna leeg.

    Geniet van jullie laatste dag in Inverness.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lieverds, wat fijn dat jullie t zo heerlijk hebben. blij als ik jullie weer zie. kus rach

    BeantwoordenVerwijderen